Vi lever i en verden, der er under hastig forandring. Lande som før var fattige i vores målestok, er under udvikling. Det betyder næsten altid, at naturen må stå for skud i den hurtige vækst. Forurening og knaphed på nogle ressourcer får priserne til at stige på nogle varer og andre varer til at falde i pris.

Vores bidrag til en sundere verden og sundere børn er ved, at have fokus på frugt og grønt samt børns grovmotorik.

Vi prøver, at gøre vores ved, at indkøbe økologisk frugt, som vi tilbyder børnene i vuggestuerne og børnehaven. Frugten er en del af den service vi leverer og er indeholdt i forældrebetalingen.

Morgenmadsprodukter og mel til bagning indkøber vi i Superbrugsen i Glumsø, og vi køber de økologiske produkter de har. Det er desværre ikke alle varer som kan indkøbes økologisk.

Frugten bliver leveret af Aarstiderne.

Da vi er en Naturinstitution lægger vi stor vægt på udelivet. Vi har 2 Christiania ladcykler som vuggestuen kan benytte når de skal i skoven. Østerskoven er en stor skov, og et rigtigt godt sted af lege og finde dyr og planter for de små. Det tager cirka 10 minutter på cykel og hele dagen, hvis vuggestuebørnene skal gå derud.

I børnehaven prioterer vi det at være ude højt. Vores udeareal er på 2 tønder land, og der er en græsplæne og en stor blomstereng. For enden af arealet er der et stort pilekrat med birketræer og hyld.

http://www.aarstiderne.com/