Deltidspladser

Næstved Kommune har deltidspladser i alle kommunens dagtilbud. Deltidspladserne er 30 timer pr. uge i tidsrummet 8.30-14.30. 

 

Når der indgås aftale om en deltidsplads, laves der en konkret aftale om hvordan deltidspladsen lægges indenfor det tidsrum, der er til rådighed, herefter er det så den maksimale åbningstid for barnets deltidsplads.

 

Hvis man  har en deltidsplads, kan ydertiderne ikke overskrides , ej heller i forbindelse med arrangementer der ligger ud over deltidspladsens åbningstid.

 

For eksempel, så skal man til en sommerfest der starter kl. 16, have hentet sit barn senest kl. 14.30, hvis man en deltidsplads, og så må man komme igen kl. 16.

 

Hvis forældre ikke overholder de tider de har indgået om deltidspladsen kan lederen melde barnet på fuld tid. Dette gør vi naturligvis ikke med mindre vi har bedt forældrene om at overholde tiden.

 

Der er 14 dages varsel på at ind- og udmelding af sit barn til en deltidplads med mindre man er arbejdsløs, så kan en udmeldelse ske med dags varsel. Alt vedr. indmeldelse eller udmeldelse af den deltidsplads skal ske ved henvendelse til daglig leder Majbritt Olsen.

 Hvis dit barn er indmeldt i en dagpleje, skal du selv rette henvendelse til Pladsanvisningen.